Uppdatering

Hej, den här sidan kommer hädanefter främst användas för information kring mina andelsspel och min podcast. Så kommer ej komma några fler skrivna analyser till omgångar härinne. Mina analyser/tips till specifika omgångar kommer fortsatt vara i min podd som finns upplagd på Spotify, Podbean och Google Podcasts bland annat. Se Spotifyspelare nedan för att lyssna på senaste avsnittet:

Enklaste sättet att hitta mina aktuella andelsspel är genom att klicka på min linktree sida. Här lägger jag alltid upp aktuella spel jag har igång. Just nu ligger huvudfokus på Svenska V75 omgångar men jag gör emellanåt inhop på intressanta jackpotomgångar på V86 och GS75.

Håller även på att sammanställa information om alla svenska travbanor med information från deras hemsidor/banprogram som jag ska lägga upp på en egen sida härinne eftersom det tyvärr finns mycket felaktig info på nätet i allmänhet vad gäller spår/upploppslängd/banbredd osv. Men det är ett ganska tidskrävande projekt så det får ta sin lilla tid.

/Joel