Andelsspel

Aktuella Andelsspel

Jag lägger andelsspel hos Min Andel på ATG samt ett reducerat Jokersystem i TravBurmans Tillsammansgrupp. Länkar till aktuella spel varje vecka hittas på min linktree.

Spelstrategi för de olika andelsspelen

  • TravBurmans Diamantsmäll (V75) / TravBurmans Tokladdade (GS75/V64)

Här kör jag samma spelstrategi som jag alltid gjort på Joel Burmans Lilla/Brasco Stipendiet hos mitt tidigare andelsombud. Det har resulterat i ett par ”orimligt” höga vinster sett till systemstorleken. Försöker hitta krypspikar eller till och med motbudsspikar till stora favoriter. Drar mig inte för att plocka bort betrodda hästar i jämna garderingslopp för att få med ”omöjliga” hästar utan att behöva helgardera. Försöker i den mån de går att hitta en ”orimlig” stor gardering, dvs strecka på i en avdelning där få andra gör för att få med omöjliga streck.

  • TravBurmans Tillsammansgrupp

Inne i min ATG Tillsammansgrupp så lägger jag en reducerad andel där spelstrategin varierar beroende på hur omgången känns på förhand och hur många andelar som säljs. Har dock fastnat mycket vid ABC reducering och siktar alltid på att ligga mellan 50-75% reduceringsgrad på systemet.

Hoppas ovanstående beskrivningar ger en bra bild hur jag tänker kring mina andelsspel. Om någon har några frågor är det bara att ställa dem i respektive spelchat på varje system hos ATG så svarar jag där.